30.5.2018 Boboll åk 6 mot personalen

skickad 30 maj 2018 04:49 av Peggy Wallin   [ uppdaterad 30 maj 2018 04:49 ]

Den traditionella bobollsmatchen mellan åk 6 och personalen spelades i år på Aktia-arena. Det var ett klokt beslut då skolgården är så torr och dammig.

Personalen började inne med att slå och det med besked. Personalen fick 10 löpningar och sexorna hade svårt att få någon bränd. Tur för eleverna att personalen var lite ringrostig gällande träffandet av bollen. En annan hemlighet bakom personalens seger var att de faktiskt värmde upp, en del i alla fall.

Åk 6 hade lite bristande taktik då alla som träffar säkert var placerade sist. Vilket betyder att löpningarna kom först i slutet för eleverna. Men desto finare t.ex. då Alexej slog matchens enda kungsslag “kunnari” och fick 2p till laget. Tyvärr tog elevernas spelare slut och personalen kunde gå segrande tillbaka till skolan med 10-4. Tack sexor, trots förlusten var ni en av de bästa årskurserna på länge!

Heja sexorna! Heja lärarna!