Åk 5 fick läsa för läshunden Cooper

skickad 5 nov. 2019 04:05 av Peggy Wallin   [ uppdaterad 5 nov. 2019 04:05 ]

Oktober 2019

Läsväskan i samarbete med Svenska Kulturfonden möjliggjorde att åk 5 har fått läsa för läshunden Cooper. Både eleverna och Coopers matte Annika Alopaeus tyckte att det var roligt att eleverna fick läsa åt Cooper.

I vanliga fall har Cooper endast en kund åt gången ca.30 minuter. Nu blev det fyra grupper med 3-4 elever per grupp som läste under en lektion. Men det gick bra i alla fall.

Det bästa var ju att efteråt få ge “high five” åt Cooper och sedan ge godis åt den. Cooper visste nog var godiset fanns...

Tack för ett mycket trevligt besök Annika och Cooper!

Så här skrev eleverna om besöket:

• Hunden Cooper var söt och mjuk, det var roligt och läsa till Cooper.

• Cooper var söt och snäll. Han var duktig på sitt jobb fast han rörde på sej mycket men det var bara roligt.

• Cooper var söt och mysig men han var väldigt ivrig. Det var roligt att mata honom.

• Cooper var mjuk.

• Cooper var rolig.

• Cooper var väldigt söt och mjuk och han visste var godiset var.

• Det var kul.

• Cooper var jättemjuk och gullig.

• Cooper var väldigt söt och det var coolt att man fick ge high five åt honom.

• Cooper var jättemjuk och söt och lugn.

• Cooper var jättemjuk och söt.

• Cooper var lugn när jag läste och och man fick ge godis.

• Det var kiva!