Elevrådet presenterar sig och skön morgonpromenad runt motionsslingan

skickad 26 sep. 2019 04:48 av Peggy Wallin   [ uppdaterad 26 sep. 2019 04:49 ]

På morgonsamlingen 26.9 presenterade sig elevrådet med sitt namn och med vilken uppgift varje medlem har. Allt från ordförande, sekreterare, kassör, medlem, informatör och mötesansvarig fick vi höra med tydliga och klara röster. Nu har elevrådet kommit ordentligt igång och nästa tisdag 1.10 ordnar de vårt första evenemang, Run It på Pajbacka sportplan. Ju mera vi springer, desto mera pengar kommer det till rastredskap och välgörenhet. Stort tack till alla sponsorer!

Efter presentationen av elevrådet fick alla värma upp inför Run It genom att gå ut för att röra sig runt den fina motionsslingan/naturstigen som 5C med föräldrar har åstadkommit. Vår Skola i rörelse-koordinator Heidi uppmanade alla ut och det med besked. Plötsligt var området runt skolan fyllt av elever och vuxna. Tack för den sköna morgonpromenaden i det fina höstvädret, Heidi!