Invigning av 5 C:s "naturstig"

skickad 19 sep. 2019 23:51 av Peggy Wallin   [ uppdaterad 20 sep. 2019 00:17 ]

5C med föräldrar samt Heidi och Linda har jobbat flitigt för att vi ska få en naturstig/motionsslinga runt skolan. Det sista gjordes på tisdagens föräldramöte tillsammans med eleverna.

Den är klart utmärkt och man rör sig motsols för att se remsorna som visar hur stigen går. Den blev genast populär. På invigningsdagen 20.9. fanns det också några uppgifter längs banan.

5C:s elever fanns längs med banan och uppe på vallen för att hjälpa till vid behov. Slingan korsar inte heller parkeringsplatsen.

Så här såg det ut när den invigdes, med rött band och en stor sax.

Det blev en liten paus vid muren när åk 6 hade skolfotografering på vallen men efter det var det full fart igen. En del gick och andra sprang. Vid staketet finns det en tillfällig öppning med borttagna bräden.

Tack 5C  för en fin naturstig/motionsslinga!

ċ
Malms naturstig invigs.zip