Run It! 1.10.2019

skickad 2 okt. 2019 22:33 av Peggy Wallin   [ uppdaterad 2 okt. 2019 22:33 ]

Årets Run It kunde igen promeneras/löpas i strålande solsken, med lite svalare väder än dagen innan. Ivriga barn och vuxna samlades efter kl.9 på Pajbacka sportplan för att få börja uppvärmningen som en del av elevrådet ledde tillsammans med Ela. Efter den roliga uppvärmningen med varierande rörelser var det äntligen dags för Run It 2019.

Några “sponsorer” hade kommit till läktaren för att följa med hur tom plånboken skulle bli…

Både barn och en del vuxna startade glada i hågen för att motionera i 25 minuter.

De vuxna som inte sprang höll reda på klistermärken och kryss och hejade frenetisk på alla som gick/sprang av glädje. För varje löpt varv som löptes kom det in ca. 300€ så det blir till slut en fin summa till förmån för eleverna och för ett välgörenhetsobjekt i vår omnejd. Det blir elevrådets uppgift att bestämma hur pengarna används.

Ha en riktigt skön fortsättning på hösten!