Elevrådet behandlar bl.a. följande:
Visar 17 objekt
BeskrivningVem görÅtgärderstartdatumKlar
Sortera 
 
Sortera 
 
Sortera 
 
Sortera 
 
Sortera 
 
BeskrivningVem görÅtgärderstartdatumKlar
Rörelsekort Elevrådet samlade in ideér  och gjorde korten till alla klasser 3 oktober 2016  
Drömmarnas sportdag Hela skolan i mindre grupper gör olika sportprogram.  Elevrådet har bidragit med en spårning för åk 1-2 10 maj 2017  
En positiv dag , vår-dag med glada program elevrådet planerar och informerar spårning på gården, äta ute, dekorera aulan, glada kommentarer upphängda i skolan 29 april 2016  
Alla får ha ansiktsmålning eller påskdekorationer på  hela skolan elevrådet informerar alla 21 mars 2016  
Flera hälsningar från klasserna om att gungor och klätterställningen är i oskick Kalle ringer fastighetsverket Fastighetsverket kommer och åtgärdar under höstlovet 13 oktober 2015  
Åsikter om hur förverkliga Malms talang-show alla representanter frågar åsikter i egen klass och vänklassen 13 oktober 2015  
Vi sitter mycket i skolan  representanterna  Ber om ideér i klasserna 10 november 2015  
utrusta gården elevrådet och eleverna  ordnar loppis i december 10 november 2015  
Ett bildäck i en av gungorna på stora sidan.  Kalle Knipa av trådar/Däcket behöver bytas.   
"En röd dag" den 19.12.2014 Elevrådsrepresentatner informerar i klasserna om dagen Klä dig i rött den sista skoldagen inför jullovet.   
Måla/eller lista med vita bräder ett mål på bollplanket. Jonny/Lärarna/Kalle Lekansvariga/rastgruppen gör   
Elevrådet uppmanar alla elever att spola, tvätta händerna, lägg ner toalettlocket och städa efter dig när du varit på toaletten Elevrådsrepresentanten När elevrådsrepresentanten gör protokollrundan.   
Finns det möjlighet till att oftare få ketchup i matsalen Jonny Ketchup finns tillgängligt när det är pasta, potatis och såser. Elevrådet uppmanar eleverna att använda ketchup med reson och rimlighet.    
Vi diskuterade fotbollsarrangemanget på fotbollsplanen. Jonny/Lärarna Lilla och stora sidorna skulle byta plats. På så sätt hamnar fotbollar inte på parkeringen.   
Beakta trafikmärkena/anvisningar som finns vid utgången från gymnastiksalen. Saga på morgonsamlingen/ Elevrådsrepresentanten När elevrådsrepresentanten gör protokollrundan.   
Det finns önskemål om styltor även på lilla sidan. Jessica/Lekansvarig Styltor har flyttats till lilla sidan.   
En samlingsplats där elever kan samlas om de har tråkigt på rasten. Jessica/Lekansvarig Det har byggts en bänk runt trädet nedanför vallen. Bänken fungerar som samlingsplats.   
Visar 17 objekt